Showroom

U bent altijd van harte welkom op de onze showroom. Hier treft u ons complete vloerenassortiment aan en kunt u rustig inspiratie opdoen.

Mocht u als woninginrichter zelf geen tijd hebben dan kunt u uw relaties vanzelfsprekend doorverwijzen naar onze showroom. Wij staan uw klanten vanzelfsprekend kundig te woord om u vervolgens te melden of zij samen met ons tot een keuze hebben weten te komen. Service staat bij de Gebrs. Willard bovenaan en wij hopen op deze manier voor u bij te kunnen dragen aan een zo efficiënt mogelijke manier van werken.

In de showroom vindt u tevens de gehele collectie vloerkleden van Brink & Campman.
Vanzelfsprekend wordt u door onze kundige, ervaren medewerkers ontvangen en waar nodig geadviseerd. Het is altijd aan te raden om de vloerkleden met eigen ogen te bekijken. U bent van harte welkom!

De showroom van Gebrs. Willard vindt u op de Nikkelstraat 29 te Naarden. Onze showroom is iedere werkdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Mocht u verder nog vragen hebben of u wilt de showroom graag bezoeken dan kunt u contact met ons opnemen. Deze informatie vindt u op de contactpagina elders op deze website of klik hier.

Deel dit artikel: